11.09.2022 12:00 - 11.09.2022 16:00
Filia Bielańskiego Ośrodka Kultury, ul. Estrady 112

Dzika kuchnia, prosto z lasu może być nie tylko smaczna, ale także pożywna i bogata w szereg witamin, jakie trudno nam dostarczyć w codziennym życiu.
Nie tylko daje nam poczucie wyjątkowości, bo korzystamy z dóbr natury, ale także leczy. Ugotujemy wspólnie pesto z liści podagrycznika lub pokrzywy z ryżem, podpłomyki na mące z sosny z dodatkiem konfitury z dzikiej róży, czy kawę z korzenia cykorii podróżnik.
Prowadzenie Marzena Wawrzaszek.
Data: 11 września 2022 r. (niedziela).
Godz.: 12:00.
Miejsce: MAL Studnia.
Warsztaty nieodpłatne. Zapisy: www.strefazajec.pl.
Źródło: bielanski-estrady.waw.pl
Sprawdź lokalizację na mapie
Powiązane treści
-
Wydarzenie
-
Wydarzenie
-
Wydarzenie
-
-
Wydarzenie